میزگرد قالیباف/خدمت و پیشرفت بر مسائل فرهنگی اثرگذار است
[ad_1]
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیمبرنامه «میزگرد فرهنگی» انتخابات ریاست جمهوری با حضور محمدبکر کلیباف کاندیدای انتخاباتی و دو تن از همراهان وی (مصطفی گکاری و صدیقه السادات حجازی) و همچنین با حضور 3 نفر از کارشناسان حسین نظامی، سابق. معاون وزارت ارشاد، الهام یاوری، رئیس سابق بنیاد ملی نخبگان، شهاب اسفندیاری، رئیس دانشکده صدا و سیما به صورت زنده از شبکه دو سیما پخش شد.
کلیباف در این میزگرد اظهار داشت: موضوع فرهنگ یکی از موضوعات مهم هر جامعه ای است و نام دولت چهاردهم را دولت خدمت و پیشرفت انتخاب کردیم. چون معتقدیم وقتی صحبت از خدمت و پیشرفت می شود، تعامل مسائل فرهنگی و اجتماعی وجود دارد.
و افزود: پیشرفت بر فرهنگ تأثیر می گذارد و بالعکس. همانطور که فرهنگ قطعاً در خدمات و خدمات فرهنگی تأثیر دارد. بدون پرداختن به اولویت های فرهنگی قطعاً نمی توانیم پیشرفت کنیم یا بدون فرهنگ نه پیشرفت می کنیم و نه کارها را انجام می دهیم.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بی شک مقام معظم رهبری از فرهنگیان برجسته ما هستند. ببینید ایشان در سال های اخیر بیش از 10 سال متوالی بر مسائل اقتصادی تاکید داشتند. چرا روی این موضوع تاکید کردند؟ زیرا بدون شک مسائل اقتصادی در امور فرهنگی نیز تأثیرگذار است، اما امور فرهنگی این تأثیر را دارد.
وی ادامه داد: وقتی کشوری بیش از یک دهه تورم بالا و تورم بالا داشته باشد، شرایط به گونه ای می شود که خانواده ها تحت فشار نمی توانند اخلاق را حفظ کنند.
کلیباف تاکید کرد: نقش فرهنگ در دولت ما به عنوان دولت خدمت و پیشرفت ضروری است. مسئله زن و خانواده مهمترین مسئله در عرصه فرهنگ است و ما زن را مهمترین رکن خانواده می دانیم. به عنوان پایه و سلول اساسی جامعه. فرهنگ زنانه ترین عنصر جامعه است.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره مهم ترین موضوع آموزش و پرورش و برنامه های خود برای شکوفایی گفت: در آموزش و پرورش اولین و آخرین مسئله مهم حکمرانی و ثبات حاکمیت است.
کلیباف ادامه داد: در 20 سال گذشته تقریباً 17 وزیر و سرپرست تغییر دادیم، بنابراین مدیر قوی و باثبات مهم است و در دولت چهاردهم مدیر قوی و ثابتی خواهیم آورد.
وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش سلسله مراتب مشکل وجود دارد، تصریح کرد: دو عنصر معلم و مدرسه در آموزش و پرورش مهم است و باید به آنها توجه کنیم. ما این موضوع را در مجلس و در رتبه بندی معلمان پیگیری کرده ایم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: در دولتی که مد نظر ماست فکر می کنیم باید به فکر یک مدیر قوی و ثابت در وزارت آموزش و پرورش باشد. سیستم شاد در دوران کرونا بسیار خوب بود و باید در مورد آن تجدید نظر کرد.
وی ادامه داد: در آموزش و پرورش نیز باید به مهارت و اوقات فراغت دانش آموزان توجه کرد نه اینکه فقط به ذهن آنها فشار بیاوریم. در قانون برنامه ریزی هفتم، چند ماده برای تحول آموزش و پرورش وجود دارد و ما بیش از 16 تصمیم را آورده ایم و همه این تصمیمات باید اجرایی شود.
کلیباف افزود: بهره وری در آموزش و پرورش بسیار مهم است و بهره وری دارای دو رکن مدیریت و علم است و باید از اساتید و نخبگان در عرصه آموزش استفاده کنیم. اگر رئیس دولت چهاردهم مدیریت قوی نداشته باشد، طرح جامع هفتم ارزش کاغذی ندارد. از این قانون باید به خوبی استفاده کرد که نیاز به یک مدیر قوی دارد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بدون شک رسانه و آزادی رسانه ها و نمایندگی رسانه ها به عنوان نماینده افکار عمومی قابل انتقاد و نظارت است و حرف زدن و انتقاد از مردم یکی از وظایف است. رسانه ها و آنها باید آزادانه عمل کنند.
این خبر با…
[ad_2]