10

مهمترین علائم بی اشتهایی نوزاد + روش های درمان بی اشتهایی

[ad_1]

غذا دادن به کودک بخش بزرگی از والدین است و شما به عنوان یک والدین مسئول قطعاً می خواهید آن را به خوبی انجام دهید. اما مشکلات مختلف در شرایط مختلف می تواند باعث بی اشتهایی در نوزاد شود که برای کنترل بهتر آنها باید دانش لازم را کسب کنید. در این مقاله می خواهیم برخی از مهم ترین علل بی اشتهایی دوران کودکی و روش های کنترل و درمان را برای شما شرح دهیم. با ما بمان.

علت بی اشتهایی دوران کودکی چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارد که نوزاد تازه متولد شده از بی اشتهایی رنج می برد. اما صرف نظر از علت بی اشتهایی نوزاد، اگر میزان تغذیه نوزاد در روزهای دیگر کمتر از مقدار طبیعی و روال معمول است، باید با پزشک کودک خود صحبت کنید.

علت بی اشتهایی دوران کودکی می تواند یک بیماری، عفونت یا قند خون پایین علاوه بر این، بدن نوزادان بسیار حساس است و به راحتی دچار کم آبی می شود. به همین دلیل، بی اشتهایی ممکن است برای مدت طولانی برای بزرگسالان مشکلی ایجاد نکند، اما می تواند به سرعت به یک مشکل پزشکی قابل توجه برای نوزادان تبدیل شود. به طور کلی در 12 هفته اول زندگی آنها نباید بیش از 5 ساعت بدون غذا بمانند.

علت بی اشتهایی دوران کودکی چیست؟علت بی اشتهایی دوران کودکی چیست؟

بی اشتهایی در نوزادان در سال اول

به طور معمول، وزن کودک شما باید در چهار ماه اول دو برابر شود. برای رشد مناسب، نوزادان باید به طور منظم و کافی با شیر مادر یا شیر خشک تغذیه شوند. همچنین بدانید که در برخی از مراحل رشد کودک، جهش رشد اتفاق می افتد و کودک سریعتر رشد می کند. این بدان معنا نیست که اگر به طور منظم به کودکتان غذای کافی بدهید، او دچار اختلال رشدی است.

در واقع، جهش رشد در مقطعی از سال اول کاملاً طبیعی است. در سال اول، معمولاً در نوزادان سه تا چهار ماهه شاهد بی اشتهایی کودکان هستیم. زیرا آنها به تازگی از جهش رشد خود خارج شده اند. این جای نگرانی نیست و کاملا طبیعی است. اما شما همچنین می توانید آن را با پزشک خود در میان بگذارید تا اضطراب خود را از بین ببرید.

بی اشتهایی در نوزادان سال اول گاهی بعد از دو ماهگی ظاهر می شود که می تواند به دلیل تاخیر در رشد باشد، اما بیشتر به دلیل تغییر در ترکیب شیر مادر است. تا شش هفته، شیر مادر حاوی آغوز است، به اصطلاح آغوز می گویند روی بچه اثر ملین دارد. با کاهش مقدار آغوز، غذای کودک شما با سرعت کمتری از سینه عبور می کند، که باعث می شود کودک کمتر گرسنه شود و تعداد پوشک های خیس نیز کاهش می یابد. این نیز کاملا طبیعی است و با گذشت زمان برطرف می شود.

بی اشتهایی نوزاد به دلیل دندان درآوردن

اولین دندان های نوزادان معمولاً در حدود شش ماهگی از لثه بیرون می زند. اما دندان های آسیاب حدود دو سال رشد می کنند. دندان درآوردن نوزاد می تواند با علائمی مانند بی اشتهایی در حدود شش ماهگی و بی اشتهایی در دو سالگی و همچنین تب دندان درآوردن نوزادان خوشبختانه، اثرات دندان درآوردن معمولاً بیش از چند روز در هر دندان باقی نمی ماند. اگر می خواهید در مورد فرآیند دندان درآوردن نوزاد بیشتر بدانید، مقالاتی مانند این را بخوانید ردیف دندان های شیری و علائم دندان درآوردن در نوزادان ما پیشنهاد می کنیم.

بی اشتهایی نوزاد به دلیل دندان درآوردنبی اشتهایی نوزاد به دلیل دندان درآوردن

سایر علل بی اشتهایی دوران کودکی

اگرچه بی اشتهایی در نوزاد در بیشتر موارد طبیعی است، اما می تواند به یکی از دلایل زیر نیز باشد:

  • گلو درد
  • گرم شدن بیش از حد
  • غذاهای جامد را اضافه کنید
  • مصرف بیش از حد مایعات
  • عدم تحمل غذایی
  • واکسیناسیون
  • یبوست
  • کم خونی
  • فشار بیش از حد

بی اشتهایی نوزاد به دلیل دندان درآوردنبی اشتهایی نوزاد به دلیل دندان درآوردن

در برابر بی اشتهایی دوران کودکی چه کنیم؟

نوزادان تازه متولد شده شکم کوچکی دارند، بنابراین در هر بار شیر خوردن فقط می توانند مقدار کمی غذا دریافت کنند. یعنی باید هر دو یا سه ساعت یک بار یا حداقل هشت بار در روز به آنها غذا داد. به همین دلیل، در چند هفته اول زندگی، دائماً در آغوش مادر شیر می‌خورند یا شیشه شیر خشک او را می‌خواهند. این کار مخصوصاً در شب برای مادران کمی سخت است، اما با رشد کودک، معده و مقدار غذایی که در هر بار شیر خوردن دریافت می کند نیز افزایش می یابد.

بنابراین تا جایی که امکان دارد، با شیر دادن صحیح به نوزاد، اشتهای کودک خود را به میزان کافی و منظم افزایش دهید تا از بی اشتهایی در آینده پیشگیری کنید. از سوی دیگر، هرگز نباید به کودک غذای اجباری بدهید یا هر ماده تصادفی را به شیر کودک اضافه کنید. دستگاه گوارش نوزاد تا حدود چهار تا شش ماهگی آمادگی پذیرش هیچ نوع غذایی غیر از شیر مادر یا شیر خشک را ندارد. بنابراین افزودن زودهنگام سایر مواد می تواند باعث شود نوزاد دچار کمبودهای تغذیه ای و بی اشتهایی شود.

در برابر بی اشتهایی دوران کودکی چه کنیم؟در برابر بی اشتهایی دوران کودکی چه کنیم؟

درمان بی اشتهایی در نوزادان

اگرچه بی اشتهایی کودک شما ممکن است نشان دهنده بیماری یا نگرانی شما باشد، اما در بیشتر موارد طبیعی است و با گذشت زمان از بین می رود. تا زمانی که رشد کودک شما با نمودار رشد مطابقت داشته باشد، جای نگرانی نیست. با این حال، همانطور که قبلا ذکر شد، برای اطمینان از هرگونه تغییر در رژیم غذایی یا بی اشتهایی کودک باید با پزشک مشورت شود. زیرا ممکن است به دلیل وجود یک مشکل جدی که باید توسط پزشک بررسی شود، اتفاق افتاده باشد. نوزادان بسیار حساس هستند. بنابراین برای درمان بی اشتهایی نوزاد خودسرانه عمل نکنید و حتما دستورات پزشکی را رعایت کنید.

آخرین کلمه

بی اشتهایی دوران کودکی یکی از مشکلاتی است که والدین به ویژه والدین جوان را نگران کرده است. اما در بسیاری از موارد، بی اشتهایی نوزاد یک امر طبیعی در روند رشد است و با رعایت دستورالعمل های پزشکی به طور خودکار برطرف می شود. مهم است که در صورت بی اشتهایی کودک خود را در اسرع وقت نزد پزشک اطفال ببرید تا هرگونه مشکل سلامتی به طور کامل بررسی شود.

برگرفته از: momjunction و getmaple

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا