6

تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» با استفاده از ظرفیت نخبگان

[ad_1]

ایسنا/ کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و بویار احمد استان کهگیلویه گفت: «جهش تولید با مشارکت مردمی» با کارهای تشریفاتی و نشست های نمادین محقق نمی شود، بلکه باید با استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاه ها کار همه جانبه تری انجام شود.

آرش مصلح در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در قانون اساسی اقتصاد کشور به سه بخش دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. من معتقدم بخش تعاونی که ناشی از مشارکت مردمی است هنوز نتوانسته در جای خود در نظام اقتصادی کشور موفق باشد، بنابراین امسال با توجه به شعار سال می توان نقطه عطفی در نظر گرفت. در این رابطه.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و استان بویار احمد با بیان اینکه مشارکت مردمی و تعاونی ها می تواند نقش مهمی در حوزه آب داشته باشد، خاطرنشان کرد: 9 شبکه آبیاری و زهکشی در مناطقی مانند چیتاب، پایین دست سد شاه در کهگیلویه و بویار وجود دارد. استان احمد قاسم یاسوج، فیروزآباد، لیستر، امامزاده جعفر، چرام، تنگ پیرزال و کرسا را ​​به وسعت 16 هزار هکتار داریم.

مصلح تصریح کرد: بر اساس قانون مسئولیت توزیع آب در شبکه آب و حریم مزارع بر عهده بخش کشاورزی است که می تواند در مشارکت مردم در بهره برداری از شبکه موثر باشد. تعمیر شبکه، اختیار نظر در مورد الگوی کشت و جمع آوری آب.

وی با بیان اینکه آمادگی داریم در راستای شعار سال گام برداریم، ادامه داد: تعاونی های مختلفی در استان داریم، با این تعاونی ها قرارداد بسته ایم اما باید ظرفیت تعاونی ها افزایش یابد و مشارکت تعاونی ها افزایش یابد. باید مردم را افزایش داد تا با مشارکت مردم آب مصرف بهینه تری داشته باشد، جهش تولید و افزایش اشتغال ایجاد می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای و بویار احمد استان کهگیلویه گفت: مشارکت مردم در طرح‌های آبی اجرا شده در استان موثر خواهد بود، اگر کشاورزان و تشکل‌های کشاورزی تمایل به سرمایه‌گذاری داشته باشند، می‌توانیم با توجه به میزان سرمایه‌گذاری آب در اختیار آنها قرار دهیم.

مصلح تاکید کرد: آمادگی داریم صنعت، دامپروری، کارخانه سیمان در ساخت سدهای استان و همچنین بخش گردشگری سدها مشارکت داشته باشیم.

وی بیان کرد: آمادگی جذب مشارکت مردم و سرمایه گذاران گردشگری در سدهای شاه قاسم، سکاوه، سرپری، چمشیر و حتی رودخانه های استان به ویژه رودخانه بشار را داریم که می تواند تحولات چشمگیری در حوزه گردشگری و اشتغال ایجاد کند. در استان

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و بویراحمد استان کهگیلویه گفت: نقشه برداری از پروژه رودخانه بشار به طول 15 کیلومتر به پایان رسیده و کار بخشی از زیرساخت ها نیز آغاز شده است که در راستای شعار سال «تولید مشارکتی» است. جهش مردمی»، آمادگی مشارکت مردمی، تعاونی ها و بخش. به همین دلیل ما خصوصی هستیم.

مصلح افزود: در حوزه تولید برق آبی در استان کهگیلویه و بویراحمد بر روی 18 سازه در مناطق مختلف استان که قابلیت تولید برق آبی را دارند، بررسی هایی انجام شده است.

وی این مناطق را پیچاب باشت، چشمه مارون در کهگیلویه، رودخانه مهریان در شهرستان بویراحمد، سپیدار در شهرستان بویراحمد، جوکار در شهر مارگون، چشمه میشی و کوه گل در شهرستان دنا نام برد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای و بویار احمد استان کهگیلویه خاطرنشان کرد: از مردم و سرمایه‌گذاران تقاضا داریم در قالب شرکت‌های تعاونی برای اجرای پروژه‌های نیروگاهی کوچک مشارکت کنند زیرا این استان از فرصت‌های بسیار خوبی برخوردار است.

مصلح تصریح کرد: اجرای این طرح ها می تواند علاوه بر ایجاد اشتغال و تولید برق پاک، درآمد بالایی برای استان به همراه داشته باشد و پایداری برق استان را تضمین کند.

وی ادامه داد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری و استانداری باید مجموعه ای متشکل از سازمان های دولتی، بخش خصوصی و تعاونی ها تشکیل دهد تا شعار امسال تولید با عملکرد بالا با مشارکت مردم محقق شود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان کهگیلویه و بویار احمد گفت: قوانین و مقرراتی که مانع تحقق شعار امسال می شود باید تغییر کند و به سمت تحقق شعار سال آینده حرکت کرد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به هزار و 800 استعلام مختلف پاسخ دادیم و در توسعه استان نقش آفرینی کردیم، گفت: هرچه مشارکت مردم بیشتر باشد شرکت آب منطقه ای استان همکاری بیشتری خواهد داشت.

انتهای پیام

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا